Kejt Blančet u ženskoj verziji filma “Ocean’s 11”?

Reditelj Geri Ros (“The Hunger Games”) pažljivo bira glavnu ekipu filma koji su mnogi videli kao žensku verziju ostvarenja “Ocean’s Eleven”. Zna se da će glvnu ulogu, onu koju je igrao Džordž Kluni, ovde igrati Sandra Bulok. Sada nam dolazi informacija da bi Kejt Blančet trebalo da igra lik koji bi bio ekvivalent karakteru Breda Pita.

Međutim, u pokušaju da sve ne izgleda kao puko kopiranje ostvarenja Stivena Sodrberga, ovaj film nosiće naziv “Ocean’s Ocho” i pričaće priču o osam žena, a ne jedanaest, koje treba da izvrše veliku pljačku. Dodatno, pokušaće da se napravi potpuno novi odnos između glavnih junakinja, kako bi film imao što manje dodirnih tačaka sa muškom verzijom.

Ne znamo kako će to uspeti, s obzirom da je od samog početka ‘žigosan’ kao ženska varijanta “Ocean’s Eleven”.

Kao članica glumačke ekipe predviđena je i Dženifer Lorens, ali s obzirom da je njen raspored pretrpan ostvarenjima, sumnjamo da će ona krajem godine, kada produkcija filma “Ocean’s Ocho” treba da počne, naći vremena da prisustvuje snimanju. Ali, nikad ne reci nikad.

Interesantna stvar je da se razmatra i pojavljivanje Džordža Klunija u sitnoj ulozi, ali ovo su, za sada, samo pretpostavke.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: