Kakvo to novo ostvarenje priprema Džos Vidon, režiser filma “The Avengers”?

Kao što većina vas verovatno zna, Džos Vidon je ne samo režirao, već i napisao film sa superherojima iz Marvelovog univerzuma, “The Avengers” (2012.), kao i njegovog sledbenika, “Avengers: Age of Ultron” (2015.). Osim njih učestvovao je u mnogim Marvel projektima i praktično je dugo vremena nosio ceo Marvel Universe na svojim leđima.

Početkom godine pisali smo o novoj fazi u karijeri ovog svestranog filmskog kreativca, koju on shvata kao predah od Marvel tematike, jer je doživeo svojevrsni “zamor materijala”.

Da je na pomolu novo ostvarenje od strane ovog režisera i o čemu je zapravo reč, pročitajte šta je izjavio tokom specijalnog gostovanja na manifestaciji Comic-Con u San Dijegu (SAD). Evo šta je Collider objavio, a Džos Vidon rekao tom prilikom: “Film na kojem sada radim, mogao bi da sadrži 100 različitih stvari po onome kako se odvija. Reći ću ovoliko o tome: to je istorijska fikcija, to je drugačije od svega što sam do sada radio i po prvi put pišem bez studija, rejtinga, budžeta, ili bilo čega na pameti. Pišem čisto, na nivou na kome nikada nisam. Kada završim scenario, što bi trebalo da bude za par meseci, verujem da će se svi studiji okupiti za rat-nadmetanje/intervencije, zato što je veoma uznemirujući projekat. To je bilo vrlo uzbudljivo iskustvo za mene. Radim gomilu istorijskog istraživanja, ali sam shvatio: ‘O, to me podseća na Eli Rot ‘Aftershock’. Dakle, stvarno ne znam u kom pravcu će ići.”
Koliko dugo ćemo morati da čekamo za neke konkretnije informacije, još uvek nije poznato, a evo šta je Vidon još dodao: “Nadajmo se da sledeća stvar koju ću uraditi, jeste da će ono o čemu ću pričati sa vama za godinu dana, biti nova verzija – izrazito nova verzija priče koju pokušavam da ispričam”.
Ono što je očigledno, jeste da se Džos Vidon potpuno predao svom poslu, a rezultate njegovog rada ćemo ispratiti, kada se celokupan projekat završi.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: