“Jurassic World” priznao poraz na sjajan način

Retko da se u šou biznisu oda priznanje najvećem rivalu, a pogotovo da se to javno obelodani. Međutim, Frenk Maršal, producent ostvarenja “Jurassic World”, koje je do sada držalo rekord za najveći premijerni vikend u Americi i u svetu, čestitao je ekipi Disney/Lucasfilm produkcije na zasluženoj pobedi.
Kada se prvi put pojavila informacija o postignuću “Star Wars: The Force Awakens” na bioskopskim blagajnama, znalo se da ima najjači premijerni vikend u Americi (248 mil.$), ali što se tiče globalnog nastupa, informacije su glasile da je “Jurassic World” i dalje neprikosnoven, sa 524,9 mil.$ nasuprot cifre koju je prijavio “Star Wars: The Force Awakens”, od 517 mil.$.
Samo nekoliko sati kasnije stigla je ispravka, kada su se sračunale sve informacije dobijene širom sveta, i došlo se do novog podatka od 528 mil.$ što će reći da je i na globalnom nivou “Star Wars” postao apsolutni rekorder.
Samim tim, stiže i ova fotografija koja je za svaku pohvalu i koja govori da ima ljudi koji znaju sportski da podnesu poraz.

marshal tweet
A zašto i ne bi? Oba filma će zaraditi toliko para studijima da mesta za ljutnju uopšte nema.
“Jurassic World” je do sada zaradio već 1,6 milijardi dolara, što je sjajna suma, koju ni šefovi studija Universal nisu očekivali. Kako će proći “Star Wars”, vreme će pokazati. Njega tek očekuje kinesko tržište.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: