“Jesen samuraja” već gledalo 50.000 gledalaca!

Izvor: Taramount


Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je novi film reditelja Danila Bećkovića “JESEN SAMURAJA” zaključno sa današnjim danom odgledalo preko 50 000 gledalaca!
Publika širom zemlje ovacijama pozdravlja ovaj film. Za skoro svaku projekciju traži se karta više, a replike iz filma već su postale kultne, posebno kod mlađe publike.

Foto: Marko Vlaović/Nataša Ilić

Foto: Marko Vlaović/Nataša Ilić

Najbolja i najuspešnija glumačka imena protagonisti su filma “JESEN SAMURAJA”. Pored Petra Strugara u ulozi Vladice Simonovića glume Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Katarina Žutić, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Petar Novićević i drugi.

Foto: Nataša Ilić

Foto: Nataša Ilić

“Jako volim ovaj scenario, ne samo zato što sublimira razne filmove koje volim, u rasponu od “Džerija Megvajera” do “Rokija” i “Karate Kida” već i zato što mislim da ovakvih filmova više nema ni u Holivudu, iako su tamo bili velemajstori za pravljenje takvih stvari. Na repertoaru i kod nas ali i u svetu postoji nestašica filmova koji istovremeno imaju i pravu ljubavnu priču, i pravu priču o sazrevanju i ozbiljne borbe. Na neki način, kroz ovaj film čuvamo holivudski duh u Srbiji dok se ne bude ponovo vratio u sam Holivud”, izjavio je scenarista Dimitrije Vojnov.

Foto: Marko Vlaović/Nataša Ilić

Foto: Marko Vlaović/Nataša Ilić

Film ” JESEN SAMURAJA” već je postao bioskopski hit, a ako ga još uvek niste odgledali, predlažemo da to svakako uradite već ovog vikenda, u omiljenom bioskopu!

 

 

 

Ostavite komentar

%d bloggers like this: