Iron Man i Captain America u novom “Spiderman” filmu?

U dve nezavisne vesti pojavile su se informacije koje povezuju Marvel junake još jednom, ovoga puta u “Spiderman” filmu. Očemu se radi?

Robert Dauni Džunior i Kris Evans gostovali su kod Džimija Kimela u emisiji Jimmy Kimmel Live, gde su premijerno prikazali trejler za film “Captain America: Civil War”. U razgovoru sa voditeljem, Dauniju je izletela jedna rečenica, na koju nismo obratili pažnju, a ona je glasila: “Inače, snimaćemo u Atlanti ponovo, ti i ja”, na šta je Evans odgovorio: “Znam, spreman sam, spreman”.

Ovo možda ne bi ništa značilo, da nam sa druge strane ne dolazi informacija od Toma Holanda, najnovijeg Spajdermena, koji je objavio da će snimanje najnovijeg filma “Spiderman” biti održano u Atlanti. “Skoro ceo film ćemo snimiti u Atlanti, jer tamo imaju studije i mislim da je jeftinije napraviti set Njujorka u Atlanti nego snimati u Njujorku. Verovatno ćemo na kraju završiti u Njujorku, ali to će biti samo nedelju ili dve”, rekao je Holand.

Ovo je za sada samo interesantna pretpostavka koja ima smisla, a da li će biti tačna, moraćemo da sačekamo neko vreme da bismo je potvrdili.

%d bloggers like this: