I Kejt Vinslet u filmu “Collateral Beauty” ?

Pre samo par dana smo objavili vest da je mlada glumica, Kira Najtli u pregovorima za priključenje glumačkoj ekipi filma “Collateral Beauty”, pored Vila Smita, Helen Miren, Majkla Penje i ostalih. Sada, The Hollywood Reporter objavljuje da je Kejt Vinslet, takođe u istoj poziciji, tj. u pregovorima za ulogu u ovom filmu. Ako se pregovori uspešno završe, možemo reći da će na okupu biti zaista sjajna ekipa glumaca, gde će svako na svoj način doprineti da ova drama ima svoju umetničku “težinu”.

Kejt Vinslet je zrela glumica sa osvojenim Oskarom, Emi nagradom, četiri Zlatna globusa i Gremi nagradom. Prethodne godine, imali smo priliku da je gledamo u biografskoj drami “Steve Jobs”, zajedno sa Majklom Fasbenderom, pri čemu treba reći da su oboje glumaca, za učešće u tom filmu, nominovani za Oskara, za najboljeg glumca u glavnoj i za najbolju glumicu u sporednoj ulozi.

Do premijere filma “Collateral Beauty” ima skoro cela godina, tako da ćemo pratiti dalji razvoj događaja vezano za ovaj film i izveštavati vas blagovremeno.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: