“I Am Pilgrim” umesto nastavka “Kingsman: The Secret Service”?

Kompanija MGM stala je iza projekta “I Am Pilgrim”, špijunskog trilera, o usvojenom sinu iz bogate američke porodice, čiji je otac nekada rukovodio tajnom špijunskom službom. Sada, kada Amerika zapada u opasnost, on biva aktiviran ponovo, kako bi pomogao u borbi protiv zla koje preti. Scenario za film trenutno piše Teri Hejz, a režiju će raditi Metju Von, koji je skoro radio na sličnom projektu i to vrlo uspešno. Njegovo ostvarenje “Kingsman: The Secret Service”, zaradilo je preko 400 miliona dolara širom sveta.

Foto: Dave J Hogan/ Getty Images

Foto: Dave J Hogan/Getty Images

Interesantna stvar je Hejz sam piše scenario, jer obično, za svaki film koji režira, Von radi i na scenariju (“Kick-Ass”, “X-Men: First Class”). Ko zna, možda će, kada priča bude završena ipak dodati neki svoj ‘pečat’.

Iz MGM-a su zadovoljni izborom reditelja za njihov najnoviji projekat. U saopštenju za javnost, predsednik kompanije, Džonatan Glikman, je izjavio: “Ne možemo biti više uzbuđeni što smo obezbedili saradnju filmskog stvaraoca kao što je Metju, da donese “I Am Pilgrim” na veliko platno. Zajedno sa neverovatnom spisateljskom sposobnošću Terija Hejza dobijamo idalni tim koji će predstaviti novi lik svetskoj filmskoj publici”.

Da li će ovaj film ugorziti snimanje nastavka letnjeg hita “Kingsman: The Secret Service”, koje je bilo u planu, ostaje da se vidi, mada, tvorac istoimenog stripa, Mark Milar, kaže da će se na projektu “I Am Pilgrim” raditi tek nakon završetka snimanja “Kingsman”-a.

%d bloggers like this: