Hoćemo li videti Krisa Evansa i Džareda Letoa u filmu “The Girl on the Train“?

Roman „The Girl on the Train“, autorke Pole Hokins, u režiji Tejta Tejlora očekujemo na fimskom platnu, pod istim nazivom, naredne godine. Za ovaj psihološki triler scenario će adaptirati Erin Kresida Vilson, a što se tiče glumačke postavke do sada je bio poznat deo ženske ekipe, dok se očekuje priključenje dva muška člana. Naime, glumice Emili Blant, Rebeka Ferguson i Hejli Benet imaće priliku da zaigraju u filmu uz kolege Krisa Evansa i Džareda Letoa, kako najavljuje The Wrap.
Tejtu Tejloru ovo neće biti prvi fim koji snima prema nekom romanu. Podsetimo se, 2011. godine je režirao dramu “The Help” baziranu na istoimenom romanu Ketrin Stoket i doživeo veliki uspeh. Nakon toga 2014. godine usledio je film “Get On Up” o životu Džejmsa Brauna, ali koji nije ostvario takav uspeh, što je neobično jer je imao dobre kritike.
Što se tiče najavljenih glumaca, iako su traženi za ove uloge, može se reći da su i Kris i Džared, prilično zauzeti. Džareda Letoa, pored njegovih obaveza oko muzičke grupe “Thirty Seconds to Mars”, očekujemo sledeće godine u filmu “Suicide Squad” režisera Dejvida Ejera, u ulozi Džokera, dok Kris Evans radi u fimskoj ekipi za dramu “Gifted” i za film “Captain America: Civil War”, gde igra Kapetana Ameriku.
S obzirom da je knjiga “The Girl on the Train” doživela veliki uspeh, može se reći da je ovo jedan značajan projekat. Priča koja je u njemu opisana vezana je za mladu ženu koja igrom slučaja postaje svedok ubistva, tokom rutinskog zaustavljanja voza i biva upletena u istragu. Verujemo da će uz ovakvu glumačku postavku film privući pažnju široj publici.

%d bloggers like this: