Hoćemo li je videti u “Thor: Ragnarok”?

Bilo bi sjajno ako bi dogovor bio postignut, jer glumica takvog kalibra sigurno može doneti filmu samo još veći uspeh. Kejt Blančet započela je pregovore sa studijom Marvel o učešću u filmu “Thor: Ragnarok”, a kako dobro obavešteni izvori navode, moguće je da će se naći u ulozi Valkire, mada nije isključena mogućnost da je vidimo u ulozi glavne negativke.

Ukoliko dogovoriv bilo koja kombinacija, ljubitelje Marvel franšize očekuje pravi praznik za oči. Uz prisustvo Krisa Hemsvorta kao Tora, Toma Hidlstona kao Lokija i Marka Rafaloa, kao Hulka, ovo ostvarenje definitivno će privući pažnju širokog kruga publike.

Reditelj najnovijeg ostvarenja je Taika Vaititi (“What We Do In The Shadows”), a scenario je nedavno završila Stefani Folsom. Snimanje se očekuje sledećeg juna, da bi sve bilo gotovo i spremno za premijeru 27. oktobra 2017. godine.

Kejt Blančet publika može videti u ostvarenju “Carol” koje je jedan od najozbiljnijih kandidata za ostvajanje mnogih filmskih nagrada čije nas dodele očekuju u narednim mesecima. Publika će moći da je vidi i u ostvarenju “Truth”, uz Roberta Redforda, koje u bioskope dolazi 4. marta 2016.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: