Hoće li se snimiti “Beetlejuice 2”?

Na gostovanju kod Seta Mejersa, u emisiji Late Night with Seth Meyers, Vinona rajder je u početku bila malo uzdržana, ali je na kraju rekla da će nastavak kultnog filma biti ipak snimljen.

“Mislim da mogu da potvrdim, zato što je Tim Barton radio intervju. Bio je dosta poverljiv intervju, strogo poverljiv… a onda je radio promociju za ‘Big Eyes’ i pred kamerama je radio intervju i rekao je, ‘ O, da snimamo ga i Vinona će biti u nastavku’, a ja sam bila šokirana”, izjavila je glumica.

U filmu, koji je snimljen 1988. godine, glavnu ulogu igrao je Majkl Kiton, a pored njega bili su tu i Vinona Rajder, Alek Boldvin, Đina Dejvis, Ketrin O’Hara i Džefri Džouns.

Vinonu Rajder deca i danas prepoznaju po ulozi u filmu. Čak je i TSA zaustavlja na aerodromu i traže od nje da kaže “Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice”, čaroliju koja priziva nestašnog fantoma.

Realno, stvari najviše zavise od reditelja. S obzirom da su glavni glumci zainteresovani za pojavljivanje u nastavku, ostaje još da Tim Barton završi rad na svom najnovijem projektu. Barton završava ostvarenje “Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children”, koje bi trebalo da ima svoju premijeru 4. marta 2016. godine.

%d bloggers like this: