Hoakin Finiks je novi Džoker u samostalnom DC projektu?

Reditelj Tod Filips, koji priprema samostalni DC Comics film, o princu kriminala, Džokeru ovih dana ima prilike da započne saradnju za vrlo zanimljivim likom. U pregovorima za ovu ulogu već se nalazi Hoakin Finiks, koji je već ranije imao prilike da se pojavi u superherojskom ostvarenju kao Doktor Strejndž, ali tada nije uspeo da dogovori uslove o učešću u Marvel projektu.

Novo ostvarenje neće biti povezano sa aktuelnim DC/Warner Bros. pričama, odnosno filmovima “Batman V Superman” i “Suicide Squad”, već će pričati priču o poreklu, odnosno nastanku master-kriminalca po imenu Džoker.

Scenario za film pripremaju Skot Silver i reditelj Tod Filips, a radnja filma trebalo bi da se dešava tokom 1980-ih, sa izgledom koji će više podsećati na krimi dramu nego na superherojsko ostvarenje.

Ukoliko Hoakin Finiks uspe da dogovori saradnju sa produkcijom za rad na ovom filmu imaće prilike da na originalni način predstavi Džokera, kojeg su u poslednjih nekoliko godina imali prilike da predstave Hit Ledžer i Džared Leto.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: