“Here Alone” najnoviji triler o postapokaliptičkom svetu

Još jedan u nizu postapokaliptičkih trilera uskoro nam dolazi u bioskope. Najnoviji nosi naslov “Here Alone” i dobitnik je nagrade publike na nedavno završenom Trajbeka filmskom festivalu koji je održan u Njujorku.

Lusi Volters, Đina Pjersanti, Adam Dejvid Tompson i Šejn Vest igraju glavne uloge u ovom napetom trileru koji prikazuje šta se dešava nakon što opasni virus napadne i desetkuje ljudsku populaciju. Jedini preživeli, na prvi pogled, izgledaju kao pobesnele ubice, gladne ljudskog mesa. Međutim, nisu svi izgubili razum i humanost.

Ana, junakinja filma, živi sama u šumi. Jedini ljudski glas koji čuje je radio signal na francuskom, koji emituje jednu poruku non-stop. Međutim, njen put ukršta se sa još dvoje preživelih, Krisom i Olivijom. I dok oni žele da se skrase i osnuju zajednicu, Ana, navikla na samoću i odviknuta od poverenja u druge, ne deli njihovo mišljenje da treba ostati u jednom mestu.

Reditelj ovog ostvarenja je Rod Blekhurst, a scenario je napisao Dejvid Ebeltoft. Premijera filma još uvek nije zvanično objavljena ali se očekuje da to bude ove godine. Dok ne budemo imali konkretnije informacije, pogledajte trejler za ostvarenje “Here Alone”.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: