Havijer Bardem je sledeći Frankenštajn?

Kako stvari stoje, španski glumac pridružiće se Tomu Kruzu, Raselu Krou i Džoniju Depu u Universal-ovom serijalu, koji za cilj ima oživljavanje horor klasika, popularnim terminom nazvan Monster Universe.

Havijer Bardem u ranim je pregovorima da zaigra u ostvarenju “Frankenstein”, mada nije još uvek jasno da li će igrati doktora Frankenštajna ili njegovo čudovište. Pretpostavlja se da će biti ipak ovo drugo, mada ne zna se ni da li će Bardem igrati u samostalnom projektu ili će se njegov lik pojavljivati u mnoštvu filmova kroz postojanje franšize.

I dok se ostvarenje “The Mummy” uveliko snima u Londonu, dobre vesti stići će u Universal, ako glumac postane deo sve veće ekipe filmskih zvezda.

Sofia Boutella films a scene for "The Mummy" in central London Featuring: Sofia Boutella Where: London, United Kingdom When: 10 Jul 2016 Credit: WENN.com

Foto: WENN.com

Sledi “The Invisible Man”, sa Džonijem Depom, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima na proleće 2018. godine.

Inače, Bardem je bio jedan od kandidata za ulogu dr Džekila/Mr. Hajda, ali je nju dobio Rasel Krou.

Moguće je da producenti, svesni talenta Havijera Bardema, žele da ga zadrže u svojoj postavci, tako da, praktično, pregovori zavise isključivo od njega.

Inače, Bardema imamo prilike da vidimo u najnovijem projektu Šona Pena, “The Last Face”, a sledeće godine igraće uz Džonija Depa u najnovijem nastavku gusarske sage, ostvarenju “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: