Harison Ford udario Rajana Goslonga na snimanju filma “Bladerunner 2049”

Sledeće jeseni možda ćemo imati priliku da vidimo scenu tuče u kojoj je Harison Ford trebalo da simulira udarac u lice Rajana Goslinga, ali je on bio pravi.

Na snimanju dugo očekivanog nastavka filma “Bladerunner”, koji će nositi naziv “Blade Runner 2049”, Harison Ford vraća se legendarnoj ulozi Rika Dekarda, uz novu ekipu predvođenu Rajanom Goslingom. Pored njih u ekipi se nalaze i Robin Rajt, Ana De Armas, Dejv Bautista, Karla Juri i Mekenzi Dejvis.

U razgovoru za magazin GQ, Rajan je prvo malo pričao o filmu, a onda novinaru izneo i ovaj zanimljiv podatak.

“Ovaj projekat je kao tri filma u jednom, u smisli dužine i iskustva. Nikada nisam uradio nešto toliko obavijeno velom tajne ili nešto što je toliko mnogo očekivano”.

Naravno, Gosling je odbio da priča bilo šta o radnji filma, ali je podelio interesantnu scenu sa snimanja, kada ga je Harison Ford zaista udario u lice.

“Da, jeste. Bio je to, na neki način, obred koji je trebalo da prođem. Radili smo scenu tuče i, znate, jednostavno se desilo. Ali ono što je smešno je šta se desilo potom. Kada su mi doneli led za lice, Harison me je odgurnuo i u led stavio svoju šaku”, uz smeh se prisetio Gosling.

“On je takva inspiracija za ostale. Svi sada radimo sklekove i vodimo računa o svojoj liniji. Nakon što se incident dogodio reditelj mi je prišao i rekao ‘Gledaj na to kao da te je udario Indijana Džons’. Harison je kasnije došao sa flašom viskija, izvadio čašu iz džepa i dao mi je. Sipao mi je piće u čašu i otišao sa celom flašom. Pretpostavljam da je mislio kako se nismo dovoljno zbližili da bi mi ostavio celu flašu”, našalio se glumac.

“Ljudi kažu, ‘Nemoj upoznavati svoje heroje’, ali ja imam dodatak na to koji glasi …’ukoliko nisu Harison Ford’ jer on je tako kul lik”.

Ostvarenje “Bladerunner 2019” u režiji Denisa Vilneva, u bioskope bi trebalo da se pojavi 6. oktobra sledeće godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: