Gužva pred premijeru “Star Wars” filma već sada veća od one na dodeli Oskara

Konstrukcija masivnog šatora na Holivud bulevaru već je napravljena, na istom mestu na kome se skupljaju turisti da gledaju zvezde na pločniku slavnih.

Već sada, prave se redovi za premijeru filma “Star Wars: The Force Awakens” iako do premijere ima još nekoliko dana. Već sada, zatvorena su četiri bloka za saobraćaj, a gužva je veća nego kada se dočekuju poznati glumci pred dodelu nagrade Oskar. “Ovo je definitivno veće od Oskara”, rekao je jedan od menadžera produkcije, za The Hollywood Reporter.

star wars tent

Iako su ulice zatvorene, trotoar će biti prohodan za turiste koji su došli da vide zvezdu svog omiljenog glumca ili glumice. Ulični izvođači već su počeli da zarađuju od ludila koje je zavladalo za filmom. Jedan gitarista je na svojoj akustičnoj gitari počeo da svira muziku iz filma, kompozitora Džona Vilijamsa, dok izvođači koji prave figure od balona, počinju da prave specijalne “svetlosne mačeve” za prolaznike. Neki od obožavaoca došli su još 5. decembra i praktično kampuju na ulici, 12 dana pred premijeru, koja je zakazana za 17. decembar. Iz kompanije Lucasfilm častili su “kampere” besplatnom picom, na neki način pokazavši zahvalnost za toliku količinu podrške koja stiže od najvatrenijih ljubitelja čuvene franšize.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: