“Grozan ja 3” izazvao oduševljenje publike na premijernim projekcijama

Izvor: Taramount


Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je žuti talas radosti preplavio naše bioskope!
Malci, Gru, njegove preslatke ćerke, ali i neki potpuno novi, a već omiljeni junaci večeras su nas nasmejali i beskrajno zabavili u premijernim projekcijama nove animirane avanture “GROZAN JA 3” (DESPICABLE ME 3)!

Foto: Taramount

Svečana premijera održana je u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, gde su prisutnu publiku pozdravili glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, kao i dve maskote neodoljivih žutih bića!
Reditelj sinhronizacije Nikola Bulatović, kao i glumci Nebojša Dugalić, Mina Lazarević, Tinja Damnjanović, Mina Nenadović, Marko Marković, Milena Živanović i drugi poklonili su se publici u prepunoj sali i doživeli veliki aplauz za fantastičnu sinhronizaciju novog filma koji nam stiže iz studija Illumination.

U narednom periodu imaćete priliku da pretpremijerno uživate sa svojim mališanima u omiljenom bioskopu, dok ćete od 29. juna ovu ludu i šarmantnu avanturu imati priliku da pogledate na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Foto: Taramount

“GROZAN JA 3” od 24. juna u našim bioskopima biće prikazan u 2D i 3D verziji, sinhronizovano na naš jezik ali i titlovano, dok će putem mobilne opreme, od 29. juna film će stići i u gradove koji nemaju bioskop.

Zahvaljujući prijateljima iz Toyota Srbije maskote Malaca voziće se “Žutim karavanom” i posetiće desetak gradova širom Srbije, kako bi što više mališana imalo priliku da se sa njima druži, fotografiše i učestvuje u kreativnim radionicama.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: