Giljermo Del Toro želi Godzilu u “Pacific Rim 3”

Iako je u toku priprema za početak snimanja drugog dela filma “Pacific Rim”, reditelj Giljermo Del Toro izrazio je želju da se snimi i treći nastavak, još veći od prethodnih. U ovom filmu sve je veliko. Budžet, roboti, čudovišta, a ono čemu se produkcijske kuće nadaju jeste da će i zarada biti tolika.

Ovo, inače, nije prvi put da reditelj razmišlja o malo pre pomenutoj kombinaciji. Čak mesecima pred premijeru prvog “Pacific Rim”-a i ributa novog “Godzila” filma, Giljermo je razmišljao na ovaj način. “Nastavak koji sada kreiramo, veoma je različit, ali bih je*eno voleo da vidim kako se Jeger (robot) i Godzila hvataju u koštac. To bi bilo isuviše za ljudski mozak”. Vidi se da Del Toro ne govori o ovome kao reditelj, već kao i super-obožavalac, koji, čini nam se, samo prenosi želje mnogih širom sveta.

 Foto: Legendary Pictures/Printscreen

Foto: Legendary Pictures/Printscreen

Iako je ovo samo priča, nikad ne reci nikad, možda se i dogodi. Da se podsetimo, oba filma, “Pacific Rim” (2013.) i “Godzilla” (2014.) radio je studio Legendary Pictures. Oba su japanske kreacije. Njihovo spajanje u jedan film napravilo bi veliki uspeh kod publike, nema sumnje.

Ostvarenje “Pacific Rim 2”, poznat i kao “ Pacific Rim: Maelstrom” očekuje se u bioskopima 4. avgusta 2017. godine, a snimanje bi trebalo da počne krajem godine.

%d bloggers like this: