Film Wonder Woman snima se na egzotičnoj lokaciji

U mnoštvu superheroja u filmovima, osim muškaraca imamo prilike da uživamo gledajući i žene u takvim ulogama. Jedna od njih je svakako Wonder Woman, koja bi trebalo, prema najavama, da dobije i svoj film u 2017.godini. Pre toga se očekuje njena pojava u fimu „Batman V Superman: Dawn of Justice“, pod imenom Dajana Prins, a nju će imati čast da igra Gal Gado, mlada izraelska glumica i manekenka, koja je privukla pažnju ulogom u četvrtom delu franšize “The Fast and the Furious“. Režija za film “Wonder Woman“ pripala je Peti Dženkins, dok je supervizor za vizuelne efekte čovek koji je osvojio Oskara za svoj rad na filmu „Life of Pi“, Bil Vestenhofer. U ovoj sjajnoj ekipi po svemu sudeći možemo očekivati i snimatelja Hojta Van Hojtema, koji je bio direktor fotografije za film “Interstellar“ iz 2014. godine sa Metjuem Mekonahijem i En Hatavej.

Vest o prisustvu Hojta u filmskoj ekipi potekla je od sajta Meet the Movie Press, a film na kome je on takođe radio kao snimatelj je “Spectre“, još jedan u nizu serijala filmova o Džems Bondu, čija je premijera u SAD-u najavljena za 06. novembar ove godine.

Jedan deo filma, kako najavljuje Yahoo! Italy, biće sniman u Italiji i to na jugu u regionu pod nazivom Basilicata, koji obiluje drevnom arhitekturom i koji odgovara tematici u predstojećem “Wonder Woman“ filmu.

Iz stripova je poznato da je Wonder Woman ustvari amazonska princeza, ratnica i boginja, čiju pažnju privlači čovek po imenu Stiv Trevor, koga je ona negovala do izlečenja i sa kojim započinje ljubavnu vezu. U ulozi Stiva Trevora u filmu „Wonder Woman“ imaćemo priliku da vidimo Krisa Pajna.

Premijera filma „Wonder Woman” je najavljena za 23. jun 2017.godine, a njoj će prethoditi premijera filma “Batman V Superman: Dawn of Justice”, 25.marta 2016.godine.

%d bloggers like this: