Film “The Flash” ostaje bez režisera

U eri filmova u kojima dominiraju superheroji, novosti se nižu. Poslednji u nizu, koji je imao premijeru pre nešto više od mesec dana, bio je “Batman v. Superman: Dawn of Justice”.

U pripremi je, kao što već svi ljubitelji DC Comicsa znaju, film sa još jednim od superheroja ove kompanije, superbrzim momkom, Flešom.

Rekli bismo, dobro poznat lik kako ljubiteljima filma, tako i ljubiteljima stripa. Razlog zbog koga smo izdvojili ovaj lik iz malo pre pomenutog ostvarenja, jeste predstojeći film u kome ovaj junak ima vodeće mesto, a koji nas očekuje 2018. godine. S obzirom da je ovaj projekat još u razvoju, dešavaju se promene u filmskoj postavci. Naime, The Hollywood Reporter donosi ekskluzivnu vest, da je režiser Set Grejem-Smit odustao od ovog projekta kompanije Warner Bros. zbog, kako je navedeno, “kreativnih razlika”.

Ovo je trebalo da bude njegov režiserski debi u sferi filmova sa superherojima, baziranim na DC Comics stripovima. Međutim, Grejem-Smit nije bio predviđen samo kao režiser ovog filma, već je uradio i scenario, koji će biti zadržan u okviru projekta.
Glumac koji će tumačiti ovog munjevito brzog heroja je Ezra Miler, a s obzirom da je ostalo dve godine do premijere, nadamo se da će i mesto režisera uskoro biti popunjeno.
Premijera filma “The Flash” najavljena je za 16. mart 2018. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: