“Fifty Shades Of Grey 2” dobio veliko pojačanje

S obzirom da je nastavak filma najavljen i pre nego što je prvo ostvarenje dobilo vrlo skromne kritike, postoji plan studija da ekranizuje sve knjige iz ove serije.

Sa finansijske strane, film je dobro prošao, zaradivši više od 500 mil.$ u celom svetu, što je dobro opravdanje da i pored, kao što smo rekli, ne baš dobrih ocena, počne rad na nastavku. A u nastavku, očekuje nas jedno veoma dobro poznato ime iz žanra erotskih trilera.

Kim Bejsinger (“9½ Weeks”) pridružiće se ekipi filma “Fifty Shades of Grey 2” odnosno “Fifty Shades Darker” i tako zainteresovati publiku za nastavak, jer će u njemu igrati Elenu Linkoln, poslovnu partnerku i bivšu ljubavnicu glavnog junaka, Kristijana Greja (Džejmi Dornan). S obzirom na njihov odnos iz prošlosti i sadašnjosti, videćemo kako će na sve to reagovati Anastasija Stil (Dakota Džonson).

Reditelj filma biće Džejms Fouli, a ostvarenje bi trebalo da dođe u bioskope 10. februara sledeće godine. Hrabro je najavljena i premijera trećeg dela, koji nosi naziv “Fifty Shades Freed” za 9. februar 2018. Zašto hrabro? S obzirom da postoje glasine da su već tokom prvog filma počele da sevaju varnice netrpeljivosti između glavnog glumca i glumice, pitanje je kako će teći produkcija aktuelnog nastavka, a o trećem delu je možda suviše rano govoriti.

Jedino rešenje bilo bi snimati oba dela odjednom, što će, po dobro obaveštenim izvorima, produkcija najverovatnije i učiniti.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: