En Hatavej u drami sa dronovima – “Grounded”

Nakon britanskog filma “Eye in the sky” sa Helen Miren u glavnoj ulozi, u kome se radnja vrti oko vojne operacije sa dronovima, na filmsku scenu, po svemu sudeći, stiže još jedan film u kome ove bespilotne letelice zauzimaju značajno mesto. U pitanju je film koji nastaje na osnovu istoimene njujorške predstave, “Grounded”, u kojoj je glumila En Hatavej, a koja je nastala pod perom Džordža Brenta u režiji Džuli Tejmor.
Ekskluzivna vest dolazi od Variety-ja, a to je da će En Hatavej glumiti u ovom novom projektu. Ona će biti prisutna i kao jedan od producenata, što nije neobično, jer joj je ova predstava donela nominaciju za nagradu za ulogu u njoj, a prava na film je zaključila još pre nego što je prihvatila da glumi na pozorišnoj sceni.
Još uvek se ne zna da li će i film biti u režiji Džuli Tejmor, ali se zna da na adaptaciji scenarija radi Džordž Brent. Radnja u drami prati pilota ratnog vazduhoplovstva (En Hatavej). Ona je potisnuta u stranu i postavljena na spisak onih čija je dužnost da upravljaju bespilotnom letelicom.
Osim što je postala mama pre nepuna dva meseca i ostvarila, rekli bismo, najvažniju ulogu u svom životu, polako se vraća i u svet filma. Nije poznato kada bismo mogli očekivati premijeru filma “Grounded”, ali ono što znamo jeste da je uskoro možemo gledati u filmu “Alice Through The Looking Glass”, čija je premijera najavljena za 27. maj ove godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: