Emili Blant u napetom trileru “Sicario”

Emili Blant je dokazala da može da igra svakakve uloge, od romentičnih komedija u kojima je nežna i ranjiva devojka, do akcionog heroja gde je ona ta koja ranjava druge. Uloga koja najviše liči malo pre pomenutoj je ona u ostvarenju “Edge of Tomorrow“, gde je uz Toma Kruza spasavala budućnost planete. Međutim, neki tvrde da je u najnovijem ostvarenju “Sicario”, nadmašila sebe. Uostalom, najbolje je da se u to uverite sami. Pogledajte trejler.

Film Denisa Vilneva govori o tri federalna agenta koji prelaze meksičku granicu u tajnom zadatku borbe protiv narko-kartela. Kako se može videti u trejleru, “sicario” u Meksiku znači “plaćeni ubica”. Lik kojeg igra Emili Blant ne snalazi se najbolje u datoj situaciji i tokom vremena otkriva da je koriste kao mamac kako bi došli do brutalnog vođe narko kartela koji postaje sve opasniji. Film obiluje zapletima i preokretima, u svakom trenutku njen lik ima problema sa poverenjem u ljude koji je okružuju. Premijera ostvarenja “Sicario” održana je na filmskom festivalu u Kanu, gde je dobila sjajne kritike. Denis Vilnev publici je poznat po isto tako napetom trileru “Prisoners”, u kome Hju Džekmen glumi oca kome su oteli dete i on na sve načine pokušava da ga pronađe.

“Sicario” okuplja sjajnu ekipu. Pored Emili Blant tu su i Džoš Brolin i Benisio Del Toro. Premijera ostvarenja očekuje nas 18. septembra, a priča se i o mogućim nominacijama za prestižne filmske nagrade.

%d bloggers like this: