Emili Blant se samocenzurisala

U intervjuu sa Hauardom Sternom, na Sirius XM radiju, poznata glumica pričala je o svakojakim temama, naravno, zaslugom čuvenog radio voditelja koji ima talenat da izvuče iz gostiju stvari koje oni ne bi pomislili da kažu bilo gde.

Nekako je iskopao informaciju da je Emili u ostvarenju “Sicario”, koje se trenutno prikazuje u svetu, trebalo da ima scenu u kojoj je golišava. Kada ju je upitao zašto te scene nema u filmu, ona mu je prvo kratko odgovorila: “Devojke se nisu složile s tim”.

“Ko su one (devojke)”, upitao je Stern i dobio direktan odgovor: “Moje s*se. Rekle su mi ‘Mi ovo ne radimo’ “ i dodala da ju je u toj odluci podržao i njen kolega Benisio Del Toro, sa kojim je i snimala scenu.

“Bila je to scena između njega i mene. On je sada kao moj brat, stvarno! Jeste…zaista jeste”, morala je da bude ubedljiva, jer Hauard nešto i nije poverovao u to.

Inače, po njoj, snimanje seksi scena uopšte nije privlačno. “Čitava ta stvar je toliko tehnička da se ja nikada ne uzbudim”, ali je priznala da je jednom priikom osetila partnerov…dodir na butini. “Mislim da je reakcija bila… snimali smo i samo smo uradili ‘ooops!’, osetila sam ga na butini”, smejala se Emili.

%d bloggers like this: