Elza će se promeniti u “Frozen 2”

S obzirom na uspeh koji je doživeo Diznijev animirani film „Frozen“, bilo je lako predpostaviti da će se uskoro pojaviti njegov nastavak, što je zvanično i potvrđeno u martu od strane Disney studija. Od tada se o nastavku i detaljima vezanim za njega veoma malo priča. Nije poznat još ni datum premijernog prikazivanja. Međutim, kako navodi sajt CinemaBlend, ko-režiser filma „Frozen“ Kris Bak u intervjuu za Fandango nagovestio je da ćemo u nastavku videti drugu stranu Elze. On je rekao: „[U “Frozen”] ona je imala tako dramatično putovanje, i tek na kraju je počela da se oseća tako da se može otvoriti i ponovo zabaviti. To je ono što je bilo dobro ukratko—mogli smo se zabaviti sa Elzom. I tu ličnost… ćete videti u sledećem delu.”

Elza je u prvom filmu imala poteškoća sa suočavanjem sa samom sobom. Bilo je teško na tom putu, ali je imala podršku od mlađe sestre Ane. Elza je uglavnom viđena kao pogrešno shvaćen negativac, ali i kao neko sa kim bi mogli saosećati. S obzirom na završetak prvog filma i Bakove reči imaćemo priliku da upoznamo potpuno novu stranu njene ličnosti.

Još uvek ne znamo šta bi mogla da bude srž radnje u “Frozen 2”, možda će u centru zbivanja biti samo Elza, a akcenat bi mogao i da bude i na odnosu između sestara s obzirom da će Elza biti drugačija. Ostaje da sačekamo neku sledeću zvaničnu najavu. Ono što je do sada poznato je da je uz Krisa Baka ko-režiser Dženifer Li i da je producent Piter Del Večo.

%d bloggers like this: