Edi Marfi priprema nastavak filma “Coming To America”?

Sudeći po nekoliko reči objavljenih na Twitter nalogu koji je ličio na Marfijev, a koje glase “Nastavak filma ‘Coming To America’ ” čini nam se da postoji mogućnost da do ovoga i dođe, u narednom periodu. S obzirom da je u današnje vreme veoma moderno praviti nastavke, rimejkove, ributove i ostala prežvakavanja iste priče iznova, ne tvrdimo da će i ovaj film dobiti nastavak, ali, sa druge strane, mogućnost i te kako postoji.

Zanimljivo je da Twitter nalog i objava više ne postoje, ali bili su aktivni dovoljno dugo da se uzburka internet zajednica, a vest postane viralna.

Twitter

Neki tvrde da je Marfijev nalog hakovan, drugi misle da je ovo sve dobro smišljen marketinški potez.

Originani film snimljen je 1988. godine. U njemu Edi Marfi igra princa bogate afričke države koji dolazi u Ameriku i ne traži nista osim žene koja će ga voleti zbog njega samog, a ne zbog onoga što predstavlja.

Zbog toga odlučuje da se predstavi kao strani student i počinje da radi u jednom restoranu brze hrane. Tamo upoznaje Lisu (Šari Hidli), ali ne zna kako da joj otkrije ko je, zapravo, niti zna kako da predstavi svom ocu (Džejms Erl Džons) nameru da ovu devojku oženi.

Da li je film “Coming To America 2” realnost ili ne, saznaće se uskoro, jer vesti o velikom hitu, odnosno njegovom eventualnom nastavku ne mogu dugo ostati u tajnosti.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: