Džulija Roberts u glavnoj ulozi u filmu “The Bookseler”

U pripremi je istoimena filmska adaptacija romana “The Bookseler” iz 2015. godine, Sintije Svanson. Džulija Roberts će biti vodeća u glumačkoj postavci za ovo ostvarenje, koje se bavi paralelnim svetovima.
Radnja u ovoj priči je smeštena u 1960-te godine i prati Kiti Miler, koja vodi usamljenički život vodeći svoju knjižaru, zajedno sa svojom najboljom drugaricom, Fridom i ima potpunu kontrolu nad svojim svakodnevnim životom. Jednom prilikom postojao je jedan čovek u njenom životu, doktor Kevin, ali se ta priča nije razvila onako kako se ona nadala, a onda su počeli snovi. U tim snovima Kiti postaje sve što je ikada verovala da želi da bude. Ona postaje Ketrin Anderson, žena koja je udata za ljubav svog života, Larsa i sa kojim ima divnu decu, moderan dom i dobre prijatelje. Iako je ubeđena da su ti snovi plod njene bujne mašte, Kitin život kao Ketrin postaje toliko stvaran, da će se ona zapitati gde je linija između ta dva sveta i da li može da izabere u kojem će živeti.
S obzirom da je projekat u ranoj fazi razvoja, još uvek nije poznato ko će biti na poziciji režisera. To, kao i ostale pojedinosti očekujemo u narednom periodu.
Kakvo je vaše iskustvo sa snovima, koliko su upečatljivi?

Ostavite komentar

%d bloggers like this: