Džos Vidon napustio projekat “The Batgirl”

Na žalost, ono što je trebalo da bude saradnja na najvišem nivou sa iskusnim tvorcem mnogih superherosjkih priča, Džosom Vidonom, nije zaživela, pa su se Marvel-ov bivši glavni kreativac i kompanije Warner Bros. i DC razišli na projektu “The Batgirl”.

Vidon je sam priznao da je razlog za njegov odlazak taj što, na žalost, nije mogao da osmisli dovoljno dobru priču, kojom bi, prvenstveno on, bio zadovoljan.

“Batgirl je tako uzbudljiv projekat, a Warners/DC partneri koji izuzetno sarađuju i podržavaju me, da mi je bilo potrebno nekoliko meseci da shvatim, da u stvari, nemam dobru priču. Zahvalan sam Džofu Džonsu (predsednik DC-a) i Tobiju Emerihu (predsednik Warners Picture Group) i svima koji su me lepo prihvatili kada sam došao i bili toliko puni razumevanja kada na kraju nisam uspeo”.

Vidon će se vratiti svoji samostalnim projektima, ratnoj priči iz II svetskog rata i neimenovanom horor ostvarenju, koje već neko vreme priprema, a možda će se studio Warner Bros. sada odlučiti za žensku kreativnu energiju, kao što uspešno uradili sa ostvarenjem “Wonder Woman” i saradnjom sa Peti Dženkins.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: