Džoni Dep u pregovorima za film “Triple Frontier”

Ostvarenje “Tripple Frontier” najavljuje se već nekoliko godina, skoro pet, da budemo precizniji. Tada je producent Čarls Roven najavio ovo ostarenje i kao glavnog glumca Toma Henksa.

O ovom projektu smo pisali letos, kada je uz Toma Henksa kao glavni glumac viđen Vil Smit, međutim stvari su se, u međuvremenu, promenile.

Smit je, zbog obaveza prema filmu, “Collateral Beauty” odustao od ovog ostvarenja, ali stižu dobre vesti. Na njegovom mestu producenti sada žele da angažuju Džonija Depa.

Dž.C. Čandor, scenarista i reditelj nominovan za Oskara, preuzeo je prošle godine ovaj projekat od Ketrin Bigelou.

Priča govori o graničnoj zoni između Paragvaja, Argentine i Brazila, jednom od najopasnijih delova sveta zbog jakog prisustva organizovanog kriminala. U početku je nosio ime “Sleeping Dogs”, ali je vremenom promenjeno u “Triple Frontier”. Scenario za ovaj film napisao je Mark Boal (“The Hurt Locker”, “Zero Dark Thirty”).

Džonija Depa imaćemo prilike da vidimo na upravo otvorenom Sandens festivalu, gde će se premijerno prikazati film Kevina Smita, “Yoga Hosers”, u kome igra ovaj glumac. Naravno, ove godine očekuje nas i “Alice Through the Looking Glass”, a Dep je nedavno završio snimanje najnovijeg nastavka franšize “Pirates of the Caribbean “, pod nazivom “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: