Džoni Dep sa svojim drugarima održao rok koncert u Brazilu

Rok bend, Hollywood Vampires, koji su ove godine osnovali legendarni roker Alis Kuper, gitarista grupe Aerosmith – Džo Peri i glumac Džoni Dep, održala je u Rio De Žaneiru koncert, nakon što su izdali svoj prvi album, pod istim imenom (Hollywood Vampires), 11. septembra.

depp cooper 1

Foto: GADE/AKM-GSI

Rock and Rio događaj okupio je mnogo obožavatelja, pre svega pojedinaca koji čine ovu grupu, s obzirom da su tek počeli da sviraju javno.

 Foto: GADE/AKM-GSI

Foto: GADE/AKM-GSI

Uz Depa je, naravno, bila njegova mlada supruga, glumica Amber Herd, njegova najveća obožavateljka. Dok su se probijali kroz gomilu, na kraju konerta, čvrsto ga je držala za ruku.

 Foto: GADE/AKM-GSI

Foto: GADE/AKM-GSI

Džoni Dep je iskoristio svoj boravak u Brazilu i za humanitarne svrhe. Prethodno, tog dana, bračni par posetio je Fondaciju za decu oštećenog sluha, Starkey Hearing Foundation, gde su podelili slušne aparate osobama sa problemima sa sluhom. Više od 200 dece i odraslih dobilo je pomoć, kao deo partnerstva Fondacije sa organizacijom Rock and Rio.

Starki Fondacja je nakon donacije slušnih aparata povela one koji su to želeli, da isprobaju svoje aparate prisustvom na koncertu. Tada su mnogi od njih, čuli muziku po prvi put u životu.

%d bloggers like this: