Džimi Kimel ponovo kao domaćin dodele Oskara!

Protekle nedelje na zvaničnom sajtu Akademije filmskih umetnosti i nauka objavljen je zvaničan datum za predstojeću 90. po redu dodelu Oskara, kao i ime domaćina celovečernjeg spektakla. I ovaj put, kao tokom prethodne dodele, u ulozi voditelja/domaćina naći će se Džimi Kimel, a svečanost će se održati 04. marta 2018. godine u “Dolbi teatru” u Holivudu. Producenti ove manifestacije će, takođe i ove godine biti Majkl De Luka i Dženifer Tod, a za prenos je zadužena kompanija ABC. Akademija filmskih umetnosti i nauka dodeliće Oskara u 24 kategorije, a dodelu će prenositi više od 225 zemalja i regiona širom sveta.
S obzirom da se dodela obično odigrava krajem februara, ovog puta je termin prilagođen da ne bi došlo do preklapanja sa terminom održavanja Zimskih olimpijskih igara sledeće godine.
Evo šta je Džimi Kimel izjavio ovim povodom, a pomenuti sajt objavio: “Biti domaćin dodele Oskara bio je vrhunac u mojoj karijeri i zahvalan sam Šeril, Don i Akademiji što su me ponovo pozvali da radim sa dvoje omiljenih ljudi, Majkom De Lukom i Dženifer Tod. Ako mislite da smo zabrljali kraj ove godine, sačekajte dok ne vidite šta smo isplanirali za 90-tu godišnjicu šoua”!
Na ovaj način komičar Džimi Kimel je prvi posle Bilija Kristala, koji će biti drugu godinu zaredom domaćin dodele Oskara. Kristal je tu čast imao 1997. i 1998. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: