Dženifer Lorens kao narator u dokumentarnom filmu o planeti Zemlji – “A Beautiful Planet”

Američko-kanadska korporacija IMAX je kompanija koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom IMAX kamera i sistema za projekciju, kao i filmovima u smislu njihovog nastanka, produkcije, postprodukcije i distribucije, a koji se mogu prikazati u IMAX osposobljenim bioskopima širom sveta.
Najnoviji dokumentarni film od strane IMAX-a, čija se premijera očekuje za nešto više od mesec dana, nosi naziv “A Beautiful Planet” i kao svog naratora ima mladu glumicu, oskarovku, Dženifer Lorens. Ovaj dokumentarni film je nastao u režiji Toni Majers, a govori o našoj planeti Zemlji i kako ona veličanstveno izgleda, kada se posmatra iz svemira, što možete sami i pogledati u nedavno objavljenom trejleru.
Kako je opisano na zvaničnoj internet stranici ovog filma, “A Beautiful Planet” je portret Zemlje iz svemira koji oduzima dah, pružajući jedinstvenu perspektivu i bolje razumevanje naše planete i galaksije, kao što to do sada nikada nije viđeno. Nastao u saradnji sa američkom svemirskom agencijom NASA (National Aeronautics and Space Administration), film ima zadivljujući prikaz naše veličanstvene plave planete – i efekte koje je čovečanstvo imalo tokom vremena na nju – snimano od strane astronauta na brodu međunarodne svemirske stanice ISS (International Space Station). Kako nastavljamo da istražujemo i stičemo znanja o našoj galaksiji, mi takođe razvijamo dublju povezanost sa mestom koje zovemo dom. Od IMAX Entertainment-a i Toni Majers – priznate režiserke iza proslavljenih IMAX-ovih dokumentaraca “Blue Planet”, “Hubble 3D” i “Space Station 3D”, novi projekat, “A Beautiful Planet”, predstavlja sjaj Zemlje, koji izaziva strahopoštovanje i pogled pun nade u budućnost čovečanstva.
IMAX će objaviti film “A Beautiful Planet” u bioskopima 29. aprila ove godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: