Džeki Čen u postavci za animirani film “The Nut Job 2”

Animirana komedija pod nazivom “The Nut Job” iz 2014. godine dobija svoj nastavak, koga ćemo imati prilike da gledamo sledeće godine. Originalni film je režirao Piter Lepeneotis, a nastao je na osnovu kratkog animiranog filma “Surly Squirrel”, kojeg je, takođe, ovaj režiser uradio 2005. godine. Nastavak filma režira Kal Branker (“Escape from Planet Earth”), a Lepeniotis je prisutan kao jedan od pisaca.
Što se tiče glumačke glasovne postavke ona je u originalnom filmu obuhvatala kao vodeće članove Vila Arneta, Brendana Frejzera, Gabrijela Iglesijasa, Džefa Danama, Lajama Nisona i Ketrin Higl, uz prateće članove Stivena Langa, Maju Rudolf i Saru Gadon. Za potrebe filma “The Nut Job 2” do sada je poznato da će se ponovo naći u glasovnoj ekipi Vil Arnet, Ketrin Higl i Maja Rudolf. Ono što javlja Deadline, jeste da će im se u tome pridružiti Džeki Čen, koji će pozajmiti svoj glas junaku po imenu “Mr. Feng”, vođi bande gradskih miševa.
Radnja u nastavku, “The Nut Job 2”, prati avanture ljutite veverice, tj. “Surly Squirrel”, kada zli gradonačelnik odluči da raščisti buldožerom “Liberty Park” i izgradi na njegovom mestu opasan zabavni park. Veverica i njena buntovnička grupa životinjskih prijatelja moraju da se drže zajedno kako bi spasli svoje domove, porazili gradonačelnika i vratili park.
Premijera filma “The Nut Job 2” najavljena je za 19. maj 2017. godine.

Do izlaska trejlera za nastavak ovog animiranog ostvarenja, pogledajte kako je izgledao originalni film iz 2014.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: