Džejms Kameron planira novu “Terminator” trilogiju

Prilično izmučena, isceđena i, možemo slobodno reći, uništena “Terminator” franšiza, uskoro bi mogla da dobije novi početak i to upravo zahvaljujući njenom kreaotru, reditelju Džejmsu Kameronu, koji je režirao prva dva (možemo reći jedina koja valjaju) filma.

U razgovoru za News.com.au on je spomenuo da sa trenutnim vlasnikom globalnih “Terminator” prava pregovara o narednim koracija.

“Pitanje je da li je franšiza istrošena ili može da se osveži? O tome razgovaram sa Dejvidom Elisonom, koji trenutno ima globalna prava za ‘Terminator’ franšizu, jer se za godinu i po dana, po US zakonu o autorskim pravima, prava na američko tržište se vraćaju meni. Zbog toga pregovaramo šta ovde može da se uradi. Trenutno naginjemo ka tome da se osmisli i napravi trilogija koja bi ponovo ispričala priču”.

Nekoliko meseci ranije, Kameron je spominjao mogućnost Švarcenegerovog povratka u novu “Terminator” priču, ali se ne zna da li bi se poznati glumac pojavio u sva tri filma.

Bilo bi vrlo zanimljivo videti kakvu će priču osmisliti Kameron.

U njegove ideje i rediteljske sposobnosti ne sumnjamo. Pitanje je samo da li će uspeti da nadmaši originalnu postavku priče.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: