Dvejn Džonson u filmu “Jungle Cruise” studija Disney

Među postojećim Disney tematskim parkovima postoji i tzv. Jungle Cruise park, osim u Parizu. Ova atrakcija privlači pažnju i interesovanje mnogih, a kao centralni deo nje je brod koji simulira plovidbu duž pojedinih većih svetskih reka. To je nagnalo kompaniju Disney da pokrene pripremu filma koji će se bazirati na ovom tematskom parku. Ono što svakako privlači dodatno pažnju je dosadašnji izbor glumca Dvejna Džonsona kao vodećeg u postavci. Glumac, poznat po svojoj ulozi u filmu „Fast and Furious“, isprobao se do sada u sličnoj avanturi kroz film „Journey 2: The Mysterious Island” 2012.godine.

Kako navodi The Wrap, radnja filma “Jungle Cruise” će najverovatnije biti smeštena u prošlosti. Od ostalih pojedinosti, do sada je poznato da će scenario pisati duo koji se već dobro pokazao radeći na krimi-komediji “Focus”, čija je premijera bila u februaru ove godine. U pitanju su Džon Rekua i Glen Fikara.

Dvejn Džonson je trenutno veoma zauzet, osim pomenutog filma „Fast and Furious“, tj. njegovog nastavka, radi na komediji „Central Intelligence“, kao i na filmu „Baywatch“.

%d bloggers like this: