Dvejn Džonson potvrdio – ništa od filma “Journey 3: From the Earth to the Moon”

Iako je za mnoge obožavaoce ove akcione filmske zvezde, vest da je odustao od trećeg dela filma zasnovanog na romanima Žila Verna malo razočaranje, sigurni smo da je poznatom glumcu laknulo što je malo pročistio svoj prezauzeti raspored.
Međutim, s obzirom na to koliko je tražen, uskoro će već dobiti novu, možda i bolju, ponudu i nastaviti sa napornim radom.
“Journey” serijal počeo se sa ostvarenjem “Journey to the Center of the Earth” 2008. godine, sa Brendanom Frejzerom. Sledio je nastavak u kome se pojavio Dvejn Džonson, “Journey 2: The Mysterious Island” 2012. godine i nakon njega, s obzirom na uspeh, već je počela priprema za treći deo, “Journey 3: From the Earth to the Moon”.
Na žalost, nedavna poruka sa Twitter-a, potvrđuje da do filma neće doći. Džonson kaže: “Na žalost, nemam planova da snimam novi ‘Journey’ film. Moj cilj da snimim film po romanu Žila Verna, “From the Earth to the Moon” postao je pravi izazov koji je kreativno nemoguće napraviti”.
Dvejn Džonson vredno radi i dalje. Nedavno je završio snimanje filmova “Skyscraper”, “Fighting with My Family” i “Rampage” a uskoro počinje rad na projektima “Jungle Cruise”, nastavku filma “San Andreas” i “Black Adam”.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: