Dvejn Džonson dobio novog člana ekipe za “Rampage”

Dolazeće ostvarenje “Rampage” biće velika šansa za manje poznatog glumca, P.Dž. Birna, kojeg gledaoci trenutno mogu da vide u seriji “Big Little Lies”, na HBO kanalu, kao direktora škole.

Birn će se pridružiti ekipi koja trenutno u svom sastavu ima imena kao što su Dvejn Džonson, Naomi Haris, Marli Šelton i Džo Manganjelo.

Birn je nek pre nekoliko godina uspeo da se probije do bitnijih projekata, dobivši ulogu u ostvarenju Martina Skorsesea, “The Wolf of Wall Street”. Novi projekat svakako će mu pomoći u daljoj karijeri.

“Rampage” je ekranizacija popularne video igrice iz 1980-ih godina u kojoj će Dvejn Džonson biti glavni heroj, naklonjen životinjama i njihova, gotovo jedina, nada za spas. Naomi Haris će tumačiti lik genetičarke, rešene da mu pomogne u tome. Marli Šelton biće astronautkinja, a Džo Manganjelo vođa privatne vojne grupe.

Birnu je dodeljena uloga naučnika koji sarađuje sa Džonsonovim likom u životinjskom parku i upozorava ga da je njegova omiljena gorila počela da se ponaša čudno.

Originalna video igra, koju je kreirao studio Midway, predstavljala tri ogromna čudovišta: gorilu, guštera i vuka, koji razaraju velike gradove po Americi dok pružaju otpor vojnim napadima.

Premijera filma “Rampage”, u režiji Breda Pejtona (“San Andreas”) najavljena je za 20. april 2018. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: