Dramatične promene na našoj planeti, prvi trejler za dokumentarac “Before the Flood” sa Leonardom Dikaprijom

National Geographic predsatvlja nam prvi trejler za dokumentarno ostvarenje Before the Flood, u produkcji oskarovca Leonarda Dikaprija, koji se i pojavljuje u filmu.

Kao aktivista i borac za očuvanje prirode, on putuje po svetu, sreće se sa predsednicima država i razgovara sa njima, istražuje države i njihove prirodne sredine i govori o problemima vezanim za naš ekosistem.

“Znali smo za ovo decenijama… Raj koji je degradiran i uništen. Mi svesno činimo sve ovo. Samo želim da znam koliko daleko smo oitišli i da li postoji nešto što možemo da uradimo kako bismo zaustavili proces”.

“Before the Flood” prikazuje nam dramatične promene koje su nastale na našoj planeti zbog klimatskih promena kao i savete šta svako od nas može da učini kako bi se sprečio katastrofalni kraj koji je nemionovan ako se nastavi ovim tempom.

Režiju potpisuje Fišer Stevens (“ Bright Lights”, “Another World”, “Mission Blue”, “Stand Up Guys”, “Crazy Love”, “Just a Kiss”).

Ostvarenje je imalo premijeru na Filmskom festivalu u Torontu, a National Geographic će ga predstaviti u ograničenom broju bioskopa 21. oktobra pre nego što bude bio prikazan na televiziji.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: