Domnal Glison u ekipi filma “Peter Rabbit”

Sony Pictures Animation priprema igrani film sa glavnim junakom mnogih dečijih priča, zecom Piterom, koga je kreirala Beatriks Poter, a koji se prvi put pojavio u njenoj knjizi “The Tale of Peter Rabbit ”, 1902. godine.

Ove godine, krajem jula, obeleženo je i 150 godina od rođenja poznate književnice.

Džejms Korden će pozajmiti glas glavnom junaku, zeki Piteru, u ovom kompjuterski-animiranom igranom filmu, a Rouz Birn igraće ljudski lik u ovom ostvarenju. Iako mnoge ovaj film može podestiti na zeku Rodžera, u pitanju je, ipak, nešto drugo.

Već poznatim članovima glumačke postavke pridružile se Dejzi Ridli i Elizabet Debicki, za koje se pretpostavlja da će pozajmiti svoje glasove članovima porodice zeke Pitera, a ovih dana dolazi nam informacija da će se Domnal Glison pojaviti u ulozi još jednog ljudskog karaktera.

On će igrati gospodina MekGregora, koji zajedno sa svojom suprugom (Rouz Birn) pokušava da se izbori za nestašnim zekom, koji je odlučio da mu pohara baštu sa povrćem.

Režija filma pripala je Vilu Gluku (“Friends with Benefits”, “Annie”), a scenario će raditi Rob Liber.

Snimanje počinje januara meseca u Australiji, a premijerno izvođenje zakazano je za april 2018. godine.

Animirane likove i efekte radiće studio Animal Logic.

Glison je nedavno završio rad na, za sada, neimenovanoj drami Darena Aronofskog, posle koje sledi komedija “Crash Pad” i drama i književnoj ikoni A.A. Milnu.

Decembra sledeće godine repriziraće svoju ulogu u nastavku “Star Wars” sage, kao general Haks u ostvarenju “Star Wars: Episode VIII”.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: