Dobijamo li novog Betmena? Zek Snajder ima ludu ideju

Iako za Bena Afleka nema zime što se tiče angažovanja u DC Univerzumu, svi znamo da on nije ni prvi ni poslednji Betmen koji se pojavio na velikom ekranu.

Reditelj Zek Snajder odavno ima veoma interesantnu ideju o tome ko bi mogao biti novi maskirani osvetnik, u nekom narednom projektu, koji bi se potpuno razlikovao od svih dosadašnjih.

Još tokom snimanja ostvarenja “Watchers”, 2009. godine, Sanjder je imao zamisao po kojoj bi Džefri Din Mogran igrao mračnijeg Betmena od ovog koji je trenutno aktuelan.

Da bi vam situacija bila malo jasnija, vratićemo se u 2009. godinu, kada je ekipa filma “Watchmen” pravila promociju filma u Australiji.

Foto: Warner Bros.

Foto: Warner Bros.

Na jednoj od pres konferencija Snajder je u priči sa Morganom rekao kako je njegov san da snimi Betmen verziju Frenka Milera.

“Ti bi bio sjajan Betmen”, seća se Morgan reči reditelja.

Sada shvatamo da nije slučajan odabir Džefrija Dina Morgana kao Betmenovog oca, Tomasa Vejna, u filmu “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Snajder je, izgleda, zamislio dublju priču još godinama ranije, a sada je na studiju da odluči da li će postojati novi, alternativni, Betmen projekat.

Naime, u stripu DC Comics-a, Flashpoint, Fleš putuje nazad kroz vreme kako bi spasao svoju majku od ubistva, što pokreće “efekat leptira”, gde je čitav vremenski tok poremećen i budućnost se menja.

U takvom izmenjenom Unverzumu, Tomas Vejn je taj koji oblači Betmenov kostim, dok Marta, njegova supruga, a Brusova majka, poludi i postaje Džoker, jer je za vreme pljačke koja se događa u mračnoj ulici, mali Brus Vejn taj koji je ubijen.

“Možda me je Snajder angažovao zbog ovog cilja. Na svu sreću, DC može sve ovo da shvati i napravi i za par godina mogu se vratiti i snimiti Flešpoint Betmena. Voleo bih to. To bi bilo sjajno”, rekao je Džefri Din Morgan.

Sve je moguće…

Ostavite komentar

%d bloggers like this: