Denijel Redklif spreman za novu ulogu

Ovo je bila veoma interesantna godina za britanskog glumca. Radio je na nekoliko različitih projekata, u nekoliko različitih žanrova.

Pojavio se na kratko u komediji Ejmi Šumer, “Trainwreck”, za BBC je snimio dramu o kontraverznom osnivaču kompanije Rockstar Games, “The Gamechangers”, a uskoro ćemo moći da ga gledamo u ostvarenju “Victor Frankenstein” uz Džejmsa MekAvoja. Potpuno novi izgled, kosa ošišana do glave, priprema je za najnoviju ulogu u filmu “Imperium”, reditelja Denijela Ragusisa, o kome smo pisali pre nešto manje od mesec dana. Film prati priču o FBI agentu koji je regrutovan da ode duboko u terorističku organizaciju kao njen član, kako bi otkrio zaveru da se napravi “prljava bomba”. Njegov lik zasnovan je na liku pravog agenta, Majkla Džermana, a Majkl je pomogao Denijelu Ragusisu da napiše scenario.

Film je počeo sa produkcijom ove nedelje u blizini Ričmonda (Virdžinija – SAD). Malo je čudno, ali još uvek se ne zna ostatak ekipe filma, tako da je moguće da će Redklif biti najjače ime u ovom ostvarenju.

Imperium (1)

%d bloggers like this: