Demi Mur i Mark Duplas se pridružuju međunarodnoj glumačkoj postavci za dramu “Love Sonia”

Tabrez Nurani je producent i režiser, koji je radio na filmovima “Slumdog Millionaire”‚(2008.), “Life Of Pi” (2012.) i “Mission: Impossible – Ghost Protocol” (2011.). Zapravo, njegov režiserski debi predstavlja predstojeće ostvarenje pod nazivom “Love Sonia”, koje govori o trgovini ljudima. Nurani je napisao scenario, a prisutan je i kao jedan od producenata.

Međunarodnoj glumačkoj postavci za ovaj film pridružili su se Demi Mur i Mark Duplas. Glumačka postavka uključuje i indijsku glumicu Fridu Pinto, zvezdu filma “Slumdog Millionaire”, što je bilo i njeno prvo pojavljivanje na velikom platnu i to veoma uspešno.

Film “Love Sonia” je inspirisan istinitim događajima i prati mladu indijsku devojku sa sela, Sonju, koja biva uvučena u globalnu mrežu trgovine ljudima. Njen put će je odvesti od Indije do Los Anđelesa, preko Hong Konga i uključivaće dijaloge na hindi, mandarinskom i engleskom jeziku. Demi Mur će igrati ženu, socijalnog radnika, a Duplas bogataša koji sreće Sonju u Los Anđelesu.

Kako navodi IMDb, premijera filma “Love Sonia” je najavljena za 03. mart 2017. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: