Dejvid Švimer u drami “Feed the Beast”

Klajd Filips, pisac i producent, poznat po radu na krimi seriji “Dexter”, i kompanija AMC Studios, rade na predstojećoj drami pod nazivom “Feed the Beast”. Kako je objavio The Hollywood Reporter, u ovoj drami možemo očekivati Dejvida Švimera i Džima Sturdžisa, koji će glumiti dva najbolja druga, toliko dobra, da su poput braće. Jedan od njih, Dion (Sturdžis), stalno upada u nevolje, dok drugi, Tomi (Švimer), ne može da se mrdne od njega. Za dva prijatelja, koji su na granici da izgube sve, davnašnji iluzionistički san o otvaranju skupocenog restorana u njihovom rodnom Bronksu jedino je što im je preostalo kako bi preokrenuli svoje živote. Oni guraju jedan drugog kako bi istrajali u svojim snovima, prihvatili sa dobrodošlicom ljubav u svoje živote i prevazišli demone. Međutim, oni će međusobno i izneveriti jedan drugog, zabiti nož u leđa, manipulisati i prisiliti na najopasnije situacije koje se mogu zamisliti. Za Tomija, uspešan moderan restoran u helenskom stilu je način da svom sinu obezbedi život koji on nije imao. Za Diona, ovaj poduhvat je savršena prilika da tajno otplati dug mafiji. Zajedno, oni se hvataju u koštac sa ludilom u svetu restorana, u Njujorku, i plivaju kroz tajni svet sitnih kriminalaca, korumpiranih zvaničnika i nasilnih mafijaša.

Ova drama je bazirana na danskoj seriji koju je kreirao Kim Fups Okason, danski pisac, scenarista i ilustrator, a evo kako je Klajd Filips prokomentarisao učešće Švimera i Sturdžisa u predstojećoj TV drami: “Dejvid i Džim su, svaki ponaosob, neverovatno talentovani glumci čije karijere se prostiru kroz pozorište, film i televiziju. Ali ono što je važnije, obojica poseduju svojstvenu iskrenost i ranjivost u svom radu, što je od suštinske važnosti za karaktere sa manama,Tomija i Diona. Njihovo shvatanje priče i pojedinačna putovanja njihovih karaktera, je nešto u šta sam veoma nestrpljiv da zaronim sa njima”.

Dejvid Švimer, kao poznati član šestorke iz serije “Friends”, nastavlja sa pojavljivanjem na malom ekranu. Njega, naime, možete pogledati uskoro u februaru u TV seriji “American Crime Story”, na FX kablovskoj televiziji.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: