Da li je ovo konačna ekipa filma “Triple Frontier”?

Nadamo se da će ovaj film zaista vredeti jer je promenio toliko glumaca do sada, a kamere nisu ni počele da snimaju.
Nakon godina i godina bezuspešnih pokušaja izgleda da je došlo vreme da se stvari promene na bolje. Još pre par godina imali ste prilike da se informišete o pripremama za snimanje filma “Triple Frontier” u kojem su u početku glavne uloge trebalo da imaju Tom Henks i Vil Smit.
Nakon odustajanja Smita zbog filma “Collateral Beauty” kao zamena za njega razmatran je Džoni Dep. A kada je produkciju pogodilo odustajanje i Depa i Henksa, kao glavni glumci viđeni su Tom Hardi i Čening Tejtum. Ni od njihovog ugovora nije bilo ništa, ali volja za filmom je i dalje bila jaka. Čak i nakon odustajanja studija Paramount, “Triple Frontier” nije bio “sahranjen” među nerealizovane projekte.
Jedno kratko vreme braća Aflek bila su zainteresovana da spasu ovaj projekat, ali… znate kraj i ove priče.
Svetlo na kraju tunela viđeno je konačnom potvrdom Maharešale Alija da igra u ovom ostvarenju, mada, sa najnovijim informacijama u ovom ostvarenju, Ali se ne nalazi u najnovijoj ekipi.
Onda je došla kombinacija Mark Volberg, Čarli Hanam, Garet Hedland i Pedro Paskal koji su bili u ozbiljnim pregovorima za učešće u produkciji filma “Triple Frontier”.
Danas, i zaista se nadamo da je ovo kraj mukama sa ekipom, Ponovo se pojavljuje lik Bena Afleka među potencijalnim glavnim glumcima zajedno sa “novajlijom” Oskarom Ajzakom. Ono što se zna jeste da će članovi ekipe filma, pored Afleka i Ajzaka sigurno biti Pedro Paskal, Garet Hedland, Čarli Hanam i Adria Arjona.
Netflix je preuzeo produkciju filma koji bi trebalo da se snima na tromeđi država Paragvaj, Argentina i Brazil, a priča bi trebalo da prikaže komplikovane odnose na tromeđi ovih država gde vladaju kriminalni karteli.
Produkcija filma trebalo bi da počne na Havajima i Kolumbiji krajem meseca.
Dž.C. Čandor (“All Is Lost”) angažovan je za režiju.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: