Čivetel Eđiofor u pregovorima za ulogu apostola Petra u filmu “Mary Magdalene”

Glumac, Čivetel Eđiofor, kako navodi Deadline, u pregovorima je za ulogu u filmu “Mary Magdalene”, kojeg režira Gart Dejvis. Scenario za film su uradile Helen Edmudson i Filipa Goslet , a snimanje ovog ostvarenja bi trebalo da počne tokom leta ove godine.
Eđiofor bi trebalo da glumi Svetog apostola Petra, jednog od 12 apostola. Ako se uspešno završe pregovori, on će se pridružiti Runi Mari, koja je u vodećoj ulozi i Hoakinu Finiksu, koji tumači lik Isusa Hrista.
Prema Novom zavetu, Petar je bio ribar i odigrao je ključnu ulogu tokom važnih događaja, kao što je Preobraženje. Veruje se da se Petar žrtvovao u Rimu, tako što je razapet na krstu okrenut naopačke, što je on zahtevao, jer je smatrao da ne zaslužuje da bude uspravno razapet kao Isus Hrist.
Čivetel Eđiofor je glumac koji za ulogu u filmu “12 Years a Slave” (2013.) bio nominovan za Oskara i Zlatni globus, kao i BAFTA nagradu za najboljeg glumca. Ovog glumca ćemo moći da gledamo u novembru u Marvel-ovom filmu o superherojima, “Doctor Strange” uz Benedikta Kamberbača i Rejčel Mekadams.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: