“Charlie’s Angels” se vraćaju na veliko platno

Glumica Elizabeth Benks u pregovorima je da zauzme poziciju iza kamere i prikaže nam svoju viziju čuvenog filma “Charlie’s Angels”, saznaje The Hollywood Reporter.

Te 1976. godine, originalna serija postala je veliki hit, kada je prikazana na televiziji, a Kejt Džekson, Fara Foset-Mejdžors, i Džeslin Smit odjednom su stekle veliku popularnost. Mlade glumice, sa malo odeće na sebi, ubrzo su se našle na posterima i krasile sobe američkih tinejdžera.

Foto: ABC

Foto: ABC

Nakon prve sezone Fara Fosit je napustila seriju, a umesto nje došla je Šeril Led. Gledanost je ostala visoka. I tako, pet godina, sa sve manjom gledanošću i promenama ekipe, nakon kojih je ugašena.

Serija “Charlies Angels” imala je dve filmske adaptacije. Dru Barimur, Lusi Liu i Kameron Diaz igrale su tri detektivke u ostvarenju iz 2000. godine, “Charlie’s Angels”, a tri godine kasnije i u nastavku, “Charlie’s Angels: Full Throttle”.

Iako je bio skuplji, drugi deo je bio manje uspešan od svog prethodnika pa su šefovi studija Columbia Pictures odlučili da daljih nastavaka neće biti.

Prošlo je dosta godina, pa se ideja o ponovnoj adaptaciji čini opet zanimljivom. Elizabet Bekns izgleda kao dobar izbor za rediteljku. Svoj debi imala je ostvarenjem “Pitch Perfect 2”, a nisu joj strani ni akcioni filmovi. Igrala je u trilogiji “Spider-Man” Sema Rejmija i potom u još jednoj trilogiji, “Hunger Games”.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Za sada se samo zna da će njena verzija filma “Charlies Angels” biti ozbiljnija od onih iz 2000. i 2003. godine. Radnja će biti smeštena u sadašnje vreme, a ekipa tek treba da bude odabrana. Zato, očekujte više vesti o ovom filmu kako vreme bude prolazilo.

%d bloggers like this: