Čarli Šin u sve većim problemima, sledi bankrot?

Kako prenosi Associated Press, Čarli Šin, koji je nekada važio za najplaćenijeg Tv glumca u istoriji televizije, sada se vrlo lako može suočiti sa banrkotom. Rasipnički životni stil i problemi sa…. na neki način, svima, doveli su ga u situaciju da proda svoja prava na seriju “Two and a Half Men”, za skoro 27 miliona dolara i da čak ni to ne bude dovoljno da izađe iz dugova.

Svima je poznat način života koji je dugi niz godina vodio Čarli Šin. Od druženja sa skupim prostitutkama, preko svađa i razvoda sa suprugama, do konfrontacije sa zakonom zbog nasilničkog ponašanja u javnosti i po hotelima, Šin je došao do faze u životu kada je dobio, do danas, neizlečiv virus – HIV. Mnogi misle da je nakon toga, potonuo još niže, što je dovelo i do konfrontacije sa tvorcem serije “Two and a Half Men”, Čakom Lorijem i, na kraju, njegovog otpuštanja sa najgledanije TV serije, za koju je bio plaćen neverovatnih 1,8 mil. $ po epizodi!

Sada, kada je situacija otišla na totalno drugu stranu, Šin, preko svojih advokata traži da se ukine iznos alimentacije koju plaća mesečno bivšoj ženi Bruk Miler, za svoje 6-godišnje sinove, u iznosu od 55.000$ mesečno. Isto toliko izdvaja i za Deniz Ričards sa kojom, takođe, ima decu.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Sada, mesečna zarada glumca, umesto 600.000$ od prava njegovih filmova i serija, iznosi 87.000$, kao rezultat prošlogodišnje prodaje prava na “Two and a Half Men”.

Zvanično, glumac je oko 12 mi.$ u dugovima, a ljudi koji su upoznati sa njegovom situacijom kažu da je to samo deo iznosa koji Čarli duguje. On je, proteklih godina, potrošio oko 10 mil.$ pokušavajući da plati ucene onih koji su pretili da će razotkriti podatak da je zaražen HIV-om.

Sada, nekada najplaćeniji glumac, blizu je prosjačkog štapa, zbog životnog stila u kojem nije imao granice.

Poslednje angažovanje na televiziji bilo mu je u seriji “Anger Management”, koja se na televiziji FX emitovala od 2012. do 2014. godine.

Sledeće ročište, na kojem će se razmatrati njegov zahtev za smanjenjem alimentacije, zakazano je za 13. april.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: