Čarli Hanam i Lija Sejdu u romantičnom osvarenju reditelja Drejka Doremusa

Drejk Doremus privukao je nedavno pažnju svetske filmske javnosti ostvarenjem “Equals”, ljubavnoj priči u distopičnoj budućnosti gde su ljudi lišeni emocija, ali dve mlade osobe počinju da osećaju nešto što je u tom vremenu zabranjeno – ljubav.

U filmu glavne uloge igraju Kristen Stjuart i Nikolas Holt.

Sada će Doremus pokušati da ispriča još jednu ljubavnu priču, na drugačiji način. Ostvarenje, koje za sada nema naslov, opisano je kao “unikatna ljubavna priča”, a Čarli Hanam i Lija Sejdu će igrati glavne uloge.

Scenario je pisao Rič Grinberg, a produkciju radi kompanija Ridlija Skota, Scott Free Productions, koja je sa Doremusom sarađivala i na ostvarenju “Equals”.

Čarlija Hanama, koji je igrao u hit seriji “Sons of Anarchy”, uskoro ćemo imati prilike da gledamo u filmu gaja Ričija, “King Arthur: Legend of the Sword”, a zatim sledi i film Džejmsa Greja, “The Lost City of Z”.

Viđen je i kao glavni glumac u rimejku filma “Papillon”.

Lija Sejdu igrala je uz Danijela Krejga u poslednjem Bond ostvarenju “Spectre”, a nedavno smo imali prilike da je pogledamo u neobičnom filmu Jorgosa Lantimosa, “The Lobster”, uz Kolina Farela i Rejčel Vajs.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: