Bred Pit uz Leondarda Dikapria u Tarantinovom novom filmu “Once Upon A Time In Hollywood”

Iako je na početku bilo reči o tome ko bi mogao da igra glavnu ulogu u novom filmu Kventina Tarantina i spominjala se imena poput Breda Pita, TOma Kruza, Leonarda Dikapria, iz večito zanimljiovog Holivuda uvek dolaze neke nove kombinacije, tako da je ova, najnovija, još jedna u nizu iznenađujućih, ali i veoma dobrih.

Naime, time što je Dikaprio dobio glavnu ulogu, ostali glumci nisu “otpali” iz kombinacije. O tome govori i nedavno angažovanje i Breda Pita u Tarantinovom novom filmu, što će značiti da ćemo dva poznata glumca zajedno gledati u novoj filmskoj priči o ubistvima Mensonovog kulta u Holividu 1960-ih godina. Dikaprio će igrati Rika Daltona, bivšu zvezdu vestern TV serije, koji pokušava da oživi svoju karijeru u filmskoj industriji, dok će Pit biti njegov dugogodišnji akcioni dubler Klif But, koji ima slične ambicije. Dok se oni muče da pokrenu svoje karijere u Holivudu koji ih više ne prepoznaje, igrom slučaja Dalton živi pored glumice Šeron Tejt, koju očekuje strašna sudbina. Nju bi trebalo da igra Margo Robi, koja je još uvek u pregovorima oko angažovanja u filmu.

Tarantino već dugo godina planira ovo ostvarenje, a premijera je već zakazana na 50-godišnjicu od ovih gnusnih ubistava, 9. avgusta 2019.

Pre premijere filma “Once Upon A Time In Hollywood”, Breda Pita ćemo imati prilike da vidimo u SF ostvarenju “Ad Astra”, čija je premijera zakazana za 11. januar sledeće godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: