Brajan Singer objavio kraj snimanja “X-Men: Apocalypse”

Istog dana kada i “Captain America: Civil War”, film “X-Men: Apocalypse” završio je snimanje scena za film. Sada slede neki manji dodatni radovi i sve se seli u postprodukciju.

Reditelj Brajan Singer je na svom Instagram profilu postavio ovu fotografiju gde to i potvrđuje.

X men end

“X-Men: Apocalypse” trebalo bi da se pojavi 19. maja u bioskopima u Velikoj Britaniji, a 27. maja u SAD: U glavnim ulogama nalaze se Džejms MekAvoj (Profesor X), Majkl Fasbender (Magneto), Dženifer Lorens (Mistik), Nikolas Hoult (Zver), Evan Peters (Živa), Rouz Birn (Moira MekTegert) i Lukas Til (Havok). Pridružuju im se “novajlije” Oskar Ajzek (“Star Wars: The Force Awakens”) kao Apokalips, Sofi Tarner (“Game of Thrones”) kao Džin Grej, Taj Šeridan (“Mud”) kao Kiklop, Aleksandra Šip (“House of Anubis”) kao Oluja, Kodi Smit-MekFi (“Dawn of the Planet of the Apes”) Noćni Šunjač, Ben Hardi (“EastEnders”) kao Anđeo, Olivia Mun (“Magic Mike”) kao Sajlok.

Nakon što se odmarao hiljadu godina, Apokalips se budi 1983. godine i razočaran u svet, s obzirom da je postao haotičan i nasilan, on sakuplja sledbenike koji će pratiti njegov cilj. Pridružuju mu se Magneto, Sajlok, Oluja i Anđeo, kako bi mu pomogli da prekroji društvo po svom viđenju. Njegov cilj je: napraviti svet gde jaki napreduju, a slabi su odbačeni sa strane, bilo da su ljudi ili mutanti. Na X-Men ekipi je da ga spreče da istraje u svojoj nameri.

%d bloggers like this: