Blažen među ženama

Reditelj Pol Fig objavio je na svom Twitter nalogu da će se u najnovijoj verziji ostvarenja “Ghostbusters” među ženskom ekipom pojaviti Kris Hemsvort. Ovoga puta ne u ulozi Tora, Boga grmljavine, već u ulozi recepcionera. Dobar obrt.

On će igrati ulogu koju je u originalu igrala Eni Pots. Hemsvortu su se, izgleda, dopale komedije. Sledećeg meseca videćemo ga u rimejku hit komedije “Vacation”.  Možda je ovo način da predahne od napornih akcionih scena koje snima u Marvelovim “Avengers”-ima.

hemsworth ghostbusters

Sa druge strane i reditelj Pol Fig voli da ubacuje akcione heroje u komične situacije. To je upravo uradio sa Džejsonom Stejtemom u komediji “Spy” koja vodi na ovonedeljnim top listama.

U najnovijoj verziji filma “Ghostbusters” glavne uloge tumačiće Melisa Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Lesli Džouns. Negativac će biti “jezivi mehanički genije”, ali se za sada ne zna ko će ga tumačiti. U toku je izbor glumaca pa će se i ova misterija brzo razrešiti. Produkcija se polako priprema jer je za premijeru određeno sledeće leto.

%d bloggers like this: